axent-logo

Axent

Uitvaartverzekering

Het herdenken van een dierbare wilt iedereen gewoon goed geregeld. Het is daarom extra verdrietig als blijkt dat verwachtingen niet waar kunnen worden gemaakt bij de uitvoering van een uitvaart. Bij Axent regelt u uw uitvaart daarom zonder al teveel poespas. Er wordt dan ook maar één type uitvaartverzekering aangeboden. De achterliggende gedachte hierbij is duidelijkheid van zaken, zodat zowel u als verzekerde als uw nabestaanden in het geval van uw overlijden weten waar ze aan toe zijn. En belangrijker nog: dat de uitvaart kan worden gerealiseerd die bij u past.

Over de organisatie
Axent is een relatief jonge uitvaarverzekering en als zodoende sinds 2010 actief. Dat komt doordat het bedrijf is voortgevloeid uit een verzelfstandiging vanuit onder anderen bedrijven als AEGON, Levob en Alboz. Door deze voorgangers heeft Axent maar liefst 2,3 miljoen uitvaartpolissen onder zijn hoede. Daarmee is de uitvaartverzekering binnen zeer korte tijd één van de grootste in zijn soort binnen Nederland.

De uitvaartverzekering van Axent
U leest het goed: Axent biedt slechts één type uitvaartverzekering aan, te noemen: de kapitaalverzekering. Axent gelooft in deze vorm van verzekeren, omdat niemand al 60 jaar van tevoren weet hoe zijn of haar uitvaart eruit zal zien. Alles is met de tijd aan verandering onderhevig.  Axent zorgt er daarom voor dat uw nabestaanden tegen die tijd een bedrag krijgen uitgekeerd waarmee ze helemaal zelf de diensten inkopen die nodig zijn voor uw persoonlijke uitvaart.

Axent werkt volgens het ‘Execution Only’ principe. De uitvaartverzekeraar gaat daarbij uit van uw zelfredzaamheid als klant. Dit wil zeggen dat u voor het afsluiten van de kapitaalverzekering van Axent geen tussenpartij nodig hebt. Deze zelfstandigheid als klant is prettig, maar brengt ook verantwoordelijkheden met zich mee: u bepaalt op basis van uw eigen ervaring, kennis en onderzoek of de uitvaartverzekering past bij uw situatie. Daartegenover staan dan weer dat u vanaf het moment van het ingaan van de uitvaartverzekering gegarandeerd bent van een bepaald kapitaal voor uw uitvaart. Uw nabestaanden zullen bij de zorg voor uw uitvaart dus nooit voor onaangename verrassingen komen te staan.

Premie  of afkoopsom?
Ieder bedrag tussen de 3.000 en 25.000 Euro is verzekerbaar. U betaalt in ieder geval twee jaar premie. Vanaf deze periode kunt u te allen tijde de polis premievrij maken. Bijvoorbeeld wanneer er zich een situatie voordoet waarbij u de premie niet kunt betalen. Het daarvoor inmiddels opgebouwde bedrag kan echter wel worden opgenomen in het geval van uw overlijden. U kunt er ook voor kiezen om middels een afkoopsom in één keer uw premie af te kopen.

Waarom kiezen voor een uitvaartverzekering van Axent
De voordelen van een kapitaalverzekering bij  Axent op een rij:

  • Nabestaanden zijn volledig vrij in het besteden van het bedrag.
  • Elk bedrag tussen de 3.000 en 25.000 Euro is verzekerbaar. Het gaat hierbij om een gegarandeerd uit te keren geldbedrag.
  • U kunt een voorschot aanvragen in het geval van een terminale ziekte.
  • Kinderen tot 18 jaar kunnen gratis meeverzekerd worden.
  • U regelt deze verzekering gemakkelijk zelf, zonder tussenkomst van een intermediair.
  • Direct online afsluitbaar binnen enkele minuten.

Onze informatie over Axent
Wij doen ons uiterste best om een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van uitvaartverzekeraar Axent. Toch kunnen aan de door ons gegeven informatie nooit rechten worden ontleent. Voor een compleet beeld van de Axent uitvaartverzekering verwijzen we dan ook naar de betreffende polis.

0
Vanaf (per maand)

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH