yarden-logo

Yarden

Uitvaartverzekering

Op een betekenisvolle manier afscheid kunnen nemen is volgens Yarden heel belangrijk. De ene persoon wil een groot gebaar maken, de ander wil zonder al teveel poespas het leven vaarwel zeggen. Yarden ondersteunt hierbij door het geven van advies, het verzorgen van uitvaarten en het aanbieden van uitvaartverzekeringen.

Over de organisatie
Yarden is één van de jongste, maar tegelijkertijd ook een van de bekendste en snelst groeiende uitvaartverzekeraars van het land. Met meer dan 1 miljoen tevreden klanten staat Yarden bekend als dé afscheidsspecialist. Als uitvaartorganisatie is Yarden altijd dichtbij met een netwerk van 41 uitvaatcentra, 22 crematoria en 7 begraafplaatsen. De Yarden vereniging zet zit middels bijeenkomsten en activiteiten in om de dood bespreekbaar te maken. Met de verzekeringstak wil Yarden een waardig en betaalbaar afscheid voor iedereen realiseren.

De uitvaartverzekering van Yarden
Yarden biedt een natura- sommenverzekering aan. Dit wil zeggen dat uw nabestaanden geen geld ontvangen. Wat ze wel krijgen zijn diensten en producten, die Yarden vergoedt tot het maximaal verzekerde bedrag. De verzekeringsmaatschappij gaat over op vergoeden aan de hand van de originele facturen. Yarden betaalt direct uit aan de verzorger of zo nodig aan de nabestaande.

De Yarden Uitvaart op Maat verzekering
De natura-sommenverzekering van Yarden heeft een naam: de Yarden Uitvaart op Maat verzekering. Deze verzekering biedt volop ruimte tot het invullen van de uitvaart naar wens. Afhangend van uw persoonlijke wensen wordt het te verzekeren bedrag bepaald. De voordelen van een Yarden Uitvaart op Maat verzekering op een rij:

 • Stel op basis van uw uitvaartwensen zelf de hoogte van het verzekerde bedrag vast
 • Uw wensen veranderen? Geen probleem. Verhoog, verlaag of indexeer op elk moment tijdens de looptijd het verzekerde bedrag.
 • Gezinsverzekering is mogelijk. Kinderen verzekert u gemakkelijk (en gratis) mee.
 • Tot een leeftijd van 75 jaar is het afsluiten van de Yarden uitvaartverzekering mogelijk
 • Bepaal zelf de looptijd van uw premie
 • Kies in volledige vrijheid een uitvaartverzorger en vul naar eigen inzicht uw uitvaart in.
 • Mocht u kiezen voor een Yarden uitvaartverzorger, dan profiteert u wel van 10% ledenkorting. Dit extra vrijgekomen budget kunt u naar eigen inzicht besteden aan diensten of producten van de Yarden uitvaartverzorger.
 • Yarden is in het bezit van de Gouden Oor Erkenning, wat bewijst dat nauwkeurig geluisterd wordt naar klanten, meegedacht wordt en vervolgens effectief wordt gehandeld.

Premie of afkoopsom?
Het premiebedrag van uw Yarden Uitvaart op Maat verzekering is afhankelijk van een aantal factoren:

 • De hoogte van het te verzekeren bedrag (dit wordt bepaald aan de hand van de kosten die uw wensen met zich meebrengen). Tussentijds kunt u het verzekerde bedrag altijd aanpassen. Het minimum te verzekeren bedrag is 1.500 Euro
 • Uw leeftijd.
 • De aflostijd. U kunt kiezen voor een periode van 10, 20 of 30 jaar of voor doorbetalen tot uw 65e of 85e

Een afkoopsom behoort ook tot de mogelijkheden. Dit houdt in dat u de verzekering in één keer afkoopt, waarna u geen premie meer hoeft te betalen. Bij klanten met genoeg financiële ruimte kan dit mooie (fiscale) voordelen opleveren. Denk overigens na over de optie ‘indexeren’. Op deze manier zorgt u ervoor dat het verzekerde bedrag ‘meegroeit’ met het huidige kostenplaatje van een uitvaart. Het laten indexeren bij Yarden betekent een jaarlijkse automatische stijging van het verzekerde bedrag met 3%.

Onze informatie over Yarden
Wees erop bedacht dat wij ons best doen om op uiterst zorgvuldige manier informatie te verstrekken over Yarden en zijn uitvaartverzekering, maar dat wij hier desalniettemin niet verantwoordelijk voor kunnen worden gesteld. Lees daarom altijd aandachtig de voorwaarden van de polis door, alvorens u overgaat op het afsluiten van een uitvaartverzekering.

0
Vanaf (per maand)

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH